Wandgarderobe HIQ 5 haken Bekijk groter

Wandgarderobe HIQ 5 haken (nylon)

KG035571

Zwartgrijze wandkapstok
Wandkapstok met 5 nylon haken.

Meer details

39,95 € excl. BTW

Datasheet

Hoogte 5.0 cm
Breedte 50.0 cm
Diepte 5.0 cm

Meer informatie

Wandgarderobe HIQ 5 haken (nylon) kopen

Wandgarderobe HIQ 5 haken (nylon)

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

De wandgarderobe HIQ 5 haken (nylon) kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals de wandgarderobe HIQ 5 haken (nylon). De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals de wandgarderobe HIQ 5 haken (nylon) direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De wandgarderobe HIQ 5 haken (nylon) bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

HIQ wandkapstok met 5 haken

Een mooie en stevige wandkapstok met 5 nylon haken voor het ophangen van uw jas, mantel, jack, accessoires of ieder ander kledingstuk.  Ideaal dus voor een opgeruimd kantoor of woonomgeving, de kapstok wordt geleverd met bevestigingsmaterialen, zodat uw wandkapstok direct kan worden geplaatst.

Productinformatie wandgarderobe HIQ 5 haken (nylon) voor gebruik in huis of kantoor

De wandgarderobe HIQ 5 haken (nylon) is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De wandgarderobe HIQ 5 haken (nylon) is geschikt voor binnengebruik.

De wandgarderobe HIQ 5 haken (nylon) is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandgarderobe HIQ 5 haken (nylon) is geschikt voor intensief gebruik.

De wandgarderobe HIQ 5 haken (nylon) kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandgarderobe HIQ 5 haken (nylon) kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.