Wandgarderobe HIQ 2 hangers Bekijk groter

Wandgarderobe HIQ 2 hangers (nylon)

KG034239

Compacte kapstok met 2 hangers
Garderobesteun met 2 nylon haken en kledinghangers.

Meer details

32,95 € excl. BTW

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 2,50 € Tot 5,01 €

Datasheet

Hoogte 20.0 cm
Breedte 5.0 cm
Diepte 18.0 cm

Meer informatie

Wandgarderobe HIQ 2 hangers (nylon) kopen

Wandgarderobe HIQ 2 hangers (nylon)

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

De wandgarderobe HIQ 2 hangers (nylon) kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals de wandgarderobe HIQ 2 hangers (nylon). De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals de wandgarderobe HIQ 2 hangers (nylon) direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De wandgarderobe HIQ 2 hangers (nylon) bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Wandkapstok van het merk HIQ met 2 haken

Handige (wand) kapstok met 2 handige haken + 2 bijpassende hangers voor het ophangen van bijvoorbeeld een jas, mantel, jack, accessoires of welk kledingstuk dan ook. Met deze kledinghangers en kapstok is uw huis of kantoor altijd keurig opgeruimd.

Productinformatie wandgarderobe HIQ 2 hangers (nylon) voor gebruik in huis of kantoor

De wandgarderobe HIQ 2 hangers (nylon) is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De wandgarderobe HIQ 2 hangers (nylon) is geschikt voor binnengebruik.

De wandgarderobe HIQ 2 hangers (nylon) is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandgarderobe HIQ 2 hangers (nylon) is geschikt voor intensief gebruik.

De wandgarderobe HIQ 2 hangers (nylon) kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandgarderobe HIQ 2 hangers (nylon) kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.