Wandgarderobe met bank Bekijk groter

Wandkapstok met bank (9 dubbele haken)

KG200500

Houten wandgarderobe met bank
Metalen staande wandgarderobe met 9 dubbele haken en houten zitbank. De garderobe dient aan de muur te worden bevestigd.

Meer details

455,95 € excl. BTW

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 10,00 € Tot 20,00 €

Datasheet

Hoogte 180cm
Breedte 160cm
Diepte 40cm

Meer informatie

Wandkapstok met bank (9 dubbele haken) kopen

Wandkapstok met bank (9 dubbele haken)

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

De wandkapstok met bank (9 dubbele haken) kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals de wandkapstok met bank (9 dubbele haken). De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals de wandkapstok met bank (9 dubbele haken) direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De wandkapstok met bank (9 dubbele haken) bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Bank met bijpassende wandgarderobe

Heeft u geregeld bezoek en wilt u uw bezoek naast de mogelijkheid om een jas, jack, mantel of ander kledingstuk op te hangen, ook een zitplaats beiden? Dan is dit model wandgarderobe de perfecte oplossing, een brede wandkapstok met 9 dubbele haken en daarnaast een bankje waarop u of uw bezoek comfortabel plaats kunnen nemen, het model dient aan de muur te worden bevestigd!

Productinformatie wandkapstok met bank (9 dubbele haken) voor gebruik in huis of kantoor

De wandkapstok met bank (9 dubbele haken) is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De wandkapstok met bank (9 dubbele haken) is geschikt voor binnengebruik.

De wandkapstok met bank (9 dubbele haken) is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandkapstok met bank (9 dubbele haken) is geschikt voor intensief gebruik.

De wandkapstok met bank (9 dubbele haken) kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandkapstok met bank (9 dubbele haken) kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.