Staande kapstok ‘Barcelona’ Bekijk groter

Staande kapstok ‘Barcelona’ (8 haken)

KG963040

Gelakte kapstok
Kapstok van gelakt metaal en top van hoogwaardig kunststof met 8 haken. Gewicht 9 kg.

Meer details

99,95 € excl. BTW

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5,00 € Tot 10,00 €

Datasheet

Hoogte 178cm
Breedte 26cm
Diepte 26cm

Meer informatie

Staande kapstok ‘Barcelona’ (8 haken) kopen

Staande kapstok ‘Barcelona’ (8 haken)

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

De staande kapstok ‘Barcelona’ (8 haken) kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals de staande kapstok ‘Barcelona’ (8 haken). De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals de staande kapstok ‘Barcelona’ (8 haken) direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De staande kapstok ‘Barcelona’ (8 haken) bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Kapstok van gelakt metaal

Een opgeruimde entree begint bij een (metalen) kapstok, aan de muur of in dit geval een staande. Het moderne design "Barcelona" trekt de aandacht en zorgt er voor dat u en uw bezoek altijd wel een haak kunnen vinden om jassen, jacks, mantels of andere kleding accessoires aan op te hangen. De haken van deze zwarte kapstok zijn van sterk en hoogwaardig kunststof. Deze kapstok, op zwarte voet zorgt er voor dat uw entree, thuis, op kantoor of in een ontvangstruimte altijd opgeruimd oogt. De kapstok weegt 9 kilo, ruim voldoende om niet om te vallen.

Productinformatie staande kapstok ‘Barcelona’ (8 haken) voor gebruik in huis of kantoor

De staande kapstok ‘Barcelona’ (8 haken) is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De staande kapstok ‘Barcelona’ (8 haken) is geschikt voor binnengebruik.

De staande kapstok ‘Barcelona’ (8 haken) is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De staande kapstok ‘Barcelona’ (8 haken) is geschikt voor intensief gebruik.