Staande kapstok ‘Bilbao’ Bekijk groter

Staande kapstok ‘Bilbao’ (8 haken)

KG963060

Kapstok van gelakt metaal
Kapstok van gelakt metaal met 8 haken afgezet met kunststof knoppen. Op verzwaarde metalen voet. Gewicht 9 kg.

Meer details

93,95 € excl. BTW

Datasheet

Hoogte 173cm
Breedte 41cm
Diepte 41cm

Meer informatie

Staande kapstok ‘Bilbao’ (8 haken) kopen

Staande kapstok ‘Bilbao’ (8 haken)

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

De staande kapstok ‘Bilbao’ (8 haken) kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals de staande kapstok ‘Bilbao’ (8 haken). De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals de staande kapstok ‘Bilbao’ (8 haken) direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De staande kapstok ‘Bilbao’ (8 haken) bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Staande kapstok afgewerkt met gelakt metaal en kunststof knoppen

Niets is vervelender wanneer u een entree binnenkomt en daar wordt geconfronteerd met een rommelige omgeving. Met deze prachtige kapstok van gelakt metaal verdwijnen deze problemen als sneeuw voor de zon, u hangt zonder enig probleem meerdere jassen, jacks en mantels op. Maar ook een rugzak of tas(je) kunt u zonder enig probleem kwijt aan deze staande kapstok, de kapstok weegt 9 kilo en rust op een stevige metalen voet. De 8 haken zijn afgewerkt met een kunststof knop zodat u makkelijk uw kleding op kunt hangen.

Productinformatie staande kapstok ‘Bilbao’ (8 haken) voor gebruik in huis of kantoor

De staande kapstok ‘Bilbao’ (8 haken) is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De staande kapstok ‘Bilbao’ (8 haken) is geschikt voor binnengebruik.

De staande kapstok ‘Bilbao’ (8 haken) is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De staande kapstok ‘Bilbao’ (8 haken) is geschikt voor intensief gebruik.