Paraplustandaard verchroomde rand Bekijk groter

Paraplustandaard verchroomde rand

KG963300

Paraplustandaard met verchroomde rand
Ronde kunststof paraplustandaard voorzien van verchroomde randen en kunststof inzet.

Meer details

49,95 € excl. BTW

Datasheet

Hoogte 50cm
Breedte 21,5cm
Diepte 21,5cm

Meer informatie

Paraplustandaard verchroomde rand kopen

Paraplustandaard verchroomde rand

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

De paraplustandaard verchroomde rand kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals de paraplustandaard verchroomde rand. De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals de paraplustandaard verchroomde rand direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De paraplustandaard verchroomde rand bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Metalen paraplubak

Een moderne paraplustandaard verkrijgbaar in het zwart voor het opbergen en uitlekken van uw paraplu. U heeft geen last meer van een natte vloer dankzij deze bak die er voor zorgt dat uw entree keurig opgeruimd en bovenal na een buitje droog blijft. De paraplubak is afgewerkt met een verchroomde rand en geeft uw inrichting een moderne "design twist".

Productinformatie paraplustandaard verchroomde rand voor gebruik in huis of kantoor

De paraplustandaard verchroomde rand is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De paraplustandaard verchroomde rand is geschikt voor binnengebruik.

De paraplustandaard verchroomde rand is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De paraplustandaard verchroomde rand is geschikt voor intensief gebruik.