Staande kapstok 175 cm Bekijk groter

Staande kapstok 175 cm (8 haken)

KG215073

Metalen kapstok, afgewerkt met houten knoppen
Metalen kapstok afgewerkt met houten knoppen. Gewicht 6 kg.

Meer details

49,95 € excl. BTW

Datasheet

Hoogte 175cm
Breedte 58cm
Diepte 58cm

Meer informatie

Staande kapstok 175 cm (8 haken) kopen

Staande kapstok 175 cm (8 haken)

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

De staande kapstok 175 cm (8 haken) kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals de staande kapstok 175 cm (8 haken). De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals de staande kapstok 175 cm (8 haken) direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De staande kapstok 175 cm (8 haken) bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Kapstok metaal

Niets is vervelender wanneer u een entree binnenkomt en daar wordt geconfronteerd met een rommelige omgeving. Met deze prachtige kapstok van gelakt metaal verdwijnen deze problemen als sneeuw voor de zon, u hangt zonder enig probleem meerdere jassen, jacks en mantels op. Maar ook een rugzak of tas(je) kunt u zonder enig probleem kwijt aan deze staande kapstok, de kapstok weegt 6 kilo en rust op 4 poten. De 8 haken zijn deels afgewerkt met een houten knop zodat u makkelijk uw kleding op kunt hangen.

Productinformatie staande kapstok 175 cm (8 haken) voor gebruik in huis of kantoor

De staande kapstok 175 cm (8 haken) is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De staande kapstok 175 cm (8 haken) is geschikt voor binnengebruik.

De staande kapstok 175 cm (8 haken) is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De staande kapstok 175 cm (8 haken) is geschikt voor intensief gebruik.