Kledingrek dubbel Bekijk groter

Kledingrek (dubbel)

KG759527

Mobiel kledingrek (dubbel)
Zeer stevig mobiel kledingrek op zwenkwielen met 2 hanggedeeltes. De hoogte is verstelbaar van 105 tot 160 cm. Maximale belasting: 25 kg per stang.

Meer details

39,95 € excl. BTW

Datasheet

Hoogte 160cm
Breedte 81cm
Diepte 57,5cm

Meer informatie

Kledingrek (dubbel) kopen

Kledingrek (dubbel)

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

De kledingrek (dubbel) kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals het kledingrek (dubbel). De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals het kledingrek (dubbel) direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. het kledingrek (dubbel) bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Dubbel kledingrek

Een dubbel kledingrek dat er voor zorgt dat u nooit meer zit opgescheept met een grote berg gedragen kleding, makkelijk verstelbaar in hoogte en belastbaar tot maar liefst 50 kilo in totaal. Nooit meer een berg gedragen of gewassen kleding op een stoel, maar gewoon handig een dubbel kledingrek waar u netjes uw kleding kunt hangen om het later alsnog even vakkundig op te bergen. Dit dubbele kledingrek biedt u alle mogelijkheden om een jas, trui, shirt, jurk of rok even gemakkelijk weg te hangen! Naast een dubbel kledingrek hebben wij ook enkele kledingrekken in ons assortiment.

Productinformatie kledingrek (dubbel) voor gebruik in huis of kantoor

Het kledingrek (dubbel) is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: Het kledingrek (dubbel) is geschikt voor binnengebruik.

Het kledingrek (dubbel) is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: Het kledingrek (dubbel) is geschikt voor intensief gebruik.