Kledinghanger met broekstang 5x (naturel) Bekijk groter

Kledinghanger met broekstang 5x5 (naturel)

KG181919

Set kledinghangers
Set van 5x5 houten kledinghangers met broekstang en draaibare metalen haak.

Meer details

24,95 € excl. BTW

Datasheet

Hoogte 23cm
Breedte 44cm
Diepte n.v.t.

Meer informatie

Kledinghanger met broekstang 5x5 (naturel) kopen

Kledinghanger met broekstang 5x5 (naturel)

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

De kledinghanger met broekstang 5x (naturel) kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals de kledinghanger met broekstang 5x (naturel). De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals de kledinghanger met broekstang 5x (naturel) direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De kledinghanger met broekstang 5x (naturel) bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

5 kledinghangers in 1 set

Set van 5 houten kledinghangers voor het opbergen van uw kleding, alle kledinghangers hebben een handige broekstang voor het opbergen van uw broek en een (draaibare) haak. De ideale kledinghanger voor het ophangen van al uw jassen, broeken, blazers en andere accessoires.

Productinformatie kledinghanger met broekstang 5x (naturel) voor gebruik in huis of kantoor

De kledinghanger met broekstang 5x (naturel) is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De kledinghanger met broekstang 5x (naturel) is geschikt voor binnengebruik.

De kledinghanger met broekstang 5x (naturel) is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De kledinghanger met broekstang 5x (naturel) is geschikt voor intensief gebruik.