Staande kapstok Linair

Staande kapstok Linair
Stijlvolle, minimalistische, staande kapstok met vier aluminium haken. De kapstok wordt ongemonteerd geleverd.

Meer details

49,95 € excl. BTW

Meer informatie

Staande kapstok Linair kopen

Staande kapstok Linair

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

De staande kapstok Linair kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals de staande kapstok Linair. De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals de staande kapstok Linair direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De staande kapstok Linair bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Productinformatie staande kapstok Linair voor gebruik in huis of kantoor

Staande kapstok Linair kopen of online bestellen.: De staande kapstok Linair is geschikt voor binnengebruik.

Staande kapstok Linair aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De staande kapstok Linair is geschikt voor intensief gebruik.