Staande kapstok Porcelain

Staande kapstok Porcelain
Staande kapstok op een voet van porselein met vier dubbele kunststof haken. Voorzien van kunststof parapluhouder met lekplateau. De kapstok wordt ongemonteerd geleverd.

Meer details

54,95 € excl. BTW

Meer informatie

Staande kapstok Porcelain kopen

Staande kapstok Porcelain

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

De staande kapstok Porcelain kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals de staande kapstok Porcelain. De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals de staande kapstok Porcelain direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De staande kapstok Porcelain bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Productinformatie staande kapstok Porcelain voor gebruik in huis of kantoor

Staande kapstok Porcelain kopen of online bestellen.: De staande kapstok Porcelain is geschikt voor binnengebruik.

Staande kapstok Porcelain aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De staande kapstok Porcelain is geschikt voor intensief gebruik.