Wandkapstok met 4 haken

Wandkapstok met 4 haken
Houten wandplaat met 4 metalen haken.

Meer details

27,95 € excl. BTW

Datasheet

Hoogte 8.0 cm
Breedte 40.0 cm
Diepte 3.0 cm

Meer informatie

Wandkapstok met 4 haken kopen

Wandkapstok met 4 haken

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

De wandkapstok met 4 haken kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals de wandkapstok met 4 haken. De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals de wandkapstok met 4 haken direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De wandkapstok met 4 haken bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Kapstok

Een eenvoudige, in 2 kleuren verkrijgbare houten kapstok. De kapstok bevat 4 haken zodat u altijd uw jas, jacks, kleding of een (kinder) rugzak op kunt hangen. De wandkapstok is verkrijgbaar in het antraciet en en zilvergrijs.

Productinformatie wandkapstok met 4 haken voor gebruik in huis of kantoor

De wandkapstok met 4 haken is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De wandkapstok met 4 haken is geschikt voor binnengebruik.

De wandkapstok met 4 haken is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandkapstok met 4 haken is geschikt voor intensief gebruik.

De wandkapstok met 4 haken kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandkapstok met 4 haken kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.