Paraplustandaard (metaal)

Paraplustandaard met beschermende handgrepen
Metalen paraplustandaard met handgrepen en kunststof inzet.

Meer details

31,95 € excl. BTW

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 2,50 € Tot 5,01 €

Datasheet

Hoogte 50cm
Breedte 21,5cm
Diepte 21,5cm

Meer informatie

Paraplustandaard (metaal) kopen

Paraplustandaard (metaal)

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

De paraplustandaard (metaal) kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals de paraplustandaard (metaal). De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals de paraplustandaard (metaal) direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De paraplustandaard (metaal) bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Metalen paraplubak

Een moderne paraplustandaard verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren voor het opbergen en uitlekken van uw paraplu. Geen natte vloer maar een paraplustandaard van metaal en 2 handvatten van kunststof die er voor zorgen dat uw entree keurig opgeruimd en droog blijft. De paraplubak is er in het rood, zwart en antraciet.

Productinformatie paraplustandaard (metaal) voor gebruik in huis of kantoor

De paraplustandaard (metaal) is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De paraplustandaard (metaal) is geschikt voor binnengebruik.

De paraplustandaard (metaal) is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De paraplustandaard (metaal) is geschikt voor intensief gebruik.

De paraplustandaard (metaal) kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De paraplustandaard (metaal) kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.