Staande kapstok met parapluhouder (8 haken)

Staande kapstok
Ronde metalen kapstok met parapluhouder en draaibare kroon met 8 dubbele haken. Gewicht 8 kg.

Meer details

139,95 € excl. BTW

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5,00 € Tot 10,00 €

Datasheet

Hoogte 178cm
Breedte 62cm
Diepte 62cm

Meer informatie

Staande kapstok met parapluhouder (8 haken) kopen

Staande kapstok met parapluhouder (8 haken)

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

De staande kapstok met parapluhouder (8 haken) kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals de staande kapstok met parapluhouder (8 haken). De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals de staande kapstok met parapluhouder (8 haken) direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De staande kapstok met parapluhouder (8 haken) bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Kapstok met parapluhouder

Een mooie, ronde en metalen kapstok op 4 kapstokpoten met een gewicht van 8 kilo, 8 dubbele zeer robuuste haken om jassen, jacks, mantels of andere kledingstukken aan op te hangen. Deze kapstok zorgt voor een opgeruimde entree en heeft ruim voldoende haken omkleding op te hangen + een parapluhouder voor het opbergen van paraplu's of wandelstok.

Productinformatie staande kapstok met parapluhouder (8 haken) voor gebruik in huis of kantoor

De staande kapstok met parapluhouder (8 haken) is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De staande kapstok met parapluhouder (8 haken) is geschikt voor binnengebruik.

De staande kapstok met parapluhouder (8 haken) is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De staande kapstok met parapluhouder (8 haken) is geschikt voor intensief gebruik.