Staande kapstok ‘Granada’ (8 knoppen)

Design kapstok van gelakt metaal
Kapstok van gelakt metaal met 8 zwarte kunststof knoppen. Op verzwaarde metalen grondplaat.

Meer details

109,95 € excl. BTW

Datasheet

Hoogte 178cm
Breedte 41cm
Diepte 41cm

Meer informatie

De staande kapstok ‘Granada’ (8 knoppen) is geschikt voor intensief gebruik kopen

Staande kapstok ‘Granada’ (8 knoppen)

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

De staande kapstok ‘Granada’ (8 knoppen) kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals de staande kapstok ‘Granada’ (8 knoppen). De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals de staande kapstok ‘Granada’ (8 knoppen) direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De staande kapstok ‘Granada’ (8 knoppen) bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Gelakte kapstok van metaal

Een opgeruimde entree begint natuurlijk bij een kapstok. Het modernde design van deze gelakte kapstok van metaal "Granada" trekt de aandacht en zorgt er voor dat u en uw bezoek altijd wel een plekje aan de stalen/kunststof kapstok kunnen vinden om jassen, jacks, mantels of andere kleding accessoires aan op te hangen. De haken zijn afgewerkt met zwarte kunststof knoppen, een moderne en opvallende kapstok die zorgt voor een opgeruimde entree van uw huis of gewoon op kantoor.

Productinformatie staande kapstok ‘Granada’ (8 knoppen) voor gebruik in huis of kantoor

De staande kapstok ‘Granada’ (8 knoppen) is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De staande kapstok ‘Granada’ (8 knoppen) is geschikt voor binnengebruik.

De staande kapstok ‘Granada’ (8 knoppen) is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De staande kapstok ‘Granada’ (8 knoppen) is geschikt voor intensief gebruik.