Staande kapstok 'Bistro' (12 haken)

Houten kapstok
Houten kapstok met parapluhouder en draaibare kroon met 12 haken. De kapstok wordt ongemonteerd geleverd.

Meer details

35,95 € excl. BTW

Datasheet

Hoogte 200cm
Breedte 64cm
Diepte 64cm

Meer informatie

Staande kapstok 'Bistro' (12 haken) kopen

Staande kapstok 'Bistro' (12 haken)

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

De staande kapstok 'Bistro' (12 haken) kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals de staande kapstok 'Bistro' (12 haken). De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals de staande kapstok 'Bistro' (12 haken) direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De staande kapstok 'Bistro' (12 haken) bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Staande houten kapstok met parapluhouder

Wat is er nu mooier wanneer u een hal van een woning of kantoor binnenkomt en daar wordt geconfronteerd met een opgeruimde entree. Met deze stijlvolle houten kapstok met parapluhouder en draaibare kroon zult u daar geen enkel probleem mee ondervinden, u hangt zonder enig probleem meerdere jassen, jacks en mantels op. Maar ook een rugzak of tas(je) kunt u zonder enig probleem kwijt aan deze staande houten kapstok, de kapstok wordt ongemonteerd geleverd en leunt op 4 poten. De 6 dubbele haken zijn ruim opgezet en bieden voldoende ruimte op veel jassen maar ook paraplu's op te bergen.

Productinformatie staande kapstok 'Bistro' (12 haken) voor gebruik in huis of kantoor

De staande kapstok 'Bistro' (12 haken) is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De staande kapstok 'Bistro' (12 haken) is geschikt voor binnengebruik.

De staande kapstok 'Bistro' (12 haken) is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De staande kapstok 'Bistro' (12 haken) is geschikt voor intensief gebruik.