Geperforeerde zilverkleurige paraplustandaard

Geperforeerde paraplustandaard
Metalen geperforeerde paraplustandaard met verchroomde randen.

Meer details

44,95 € excl. BTW

Meer informatie

Geperforeerde zilverkleurige paraplustandaard kopen

Geperforeerde zilverkleurige paraplustandaard

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

De geperforeerde zilverkleurige paraplustandaard kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals de geperforeerde zilverkleurige paraplustandaard. De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals de geperforeerde zilverkleurige paraplustandaard direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De geperforeerde zilverkleurige paraplustandaard bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Paraplustaandaard van metaal

Een moderne paraplustandaard verkrijgbaar in een chromen of zwart/chromen uitvoering voor het opbergen en uitlekken van uw paraplu. U heeft geen last meer van plassen op de vloer dankzij deze bak die er voor zorgt dat uw entree keurig opgeruimd en bovenal na een buitje droog blijft. De metalen paraplubak is afgewerkt met een verchroomde rand en geeft uw inrichting een moderne "twist".

Productinformatie geperforeerde zilverkleurige paraplustandaard voor gebruik in huis of kantoor

De geperforeerde zilverkleurige paraplustandaard is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De geperforeerde zilverkleurige paraplustandaard is geschikt voor binnengebruik.

De geperforeerde zilverkleurige paraplustandaard is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De geperforeerde zilverkleurige paraplustandaard is geschikt voor intensief gebruik.