Wandbevestiging Bekijk groter

Wandbevestiging (messing)

KG964140

Afzetkoord voor bevestiging aan muur
Wandbevestiging voor afzetkoord.

Meer details

21,95 € excl. BTW

Datasheet

Hoogte n.v.t.
Breedte n.v.t.
Diepte n.v.t.

Meer informatie

Wandbevestiging (messing) kopen

Wandbevestiging (messing)

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

De wandbevestiging (messing) kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals de wandbevestiging (messing). De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals de wandbevestiging (messing) direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De wandbevestiging (messing) bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Messing wandbevestiging  voor afzetkoord(en)

Wanneer u een feest of feestelijke opening heeft is het prettig wanneer u en uw gasten makkelijk hun entree kunnen maken. Met een wandbevestiging voor het bevestigen van afzetkoorden maakt uw bezoek een waardige entree en daarnaast zijn er 3 verschillende bijpassende koorden verkrijgbaar. De wandbevesting is ook in chroom uitvoering verkrijgbaar.

Productinformatie wandbevestiging (messing)voor gebruik in huis of kantoor

De wandbevestiging (messing) is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De wandbevestiging (messing) is geschikt voor binnengebruik.

De wandbevestiging (messing) is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandbevestiging (messing) is geschikt voor intensief gebruik.

Accessoires