Afzetpaal (verzwaarde voet)

Afzetpaal van messing of chroom
Afzetpaal op verzwaarde voet (doorsnede 30 cm) en afgewerkt met decoratieve top.

Meer details

59,95 € excl. BTW

Datasheet

Hoogte 100cm
Breedte 32cm
Diepte 32cm

Meer informatie

Afzetpaal (verzwaarde voet) kopen

Afzetpaal (verzwaarde voet)

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

De afzetpaal (verzwaarde voet) kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals de afzetpaal (verzwaarde voet). De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals de afzetpaal (verzwaarde voet) direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De afzetpaal (verzwaarde voet) bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Afzetpaal voor openingen en feesten

Wanneer u een feest of feestelijke opening van bijvoorbeeld een pand heeft is het prettig wanneer u en uw gasten makkelijk hun entree kunnen maken. Naast een waardige entree zijn de palen en 3 verschillende bijpassende koorden natuurlijk ook uitermate geschikt om objecten mee af te zetten. De palen zijn 1 meter hoog en heeft u liever een wandbevestiging in plaats van afzetpalen dan is ook dat mogelijk. Wij hebben wandbevestingen van messing en chroom.

Productinformatie afzetpaal (verzwaarde voet) voor gebruik in huis of kantoor

De afzetpaal (verzwaarde voet) is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De afzetpaal (verzwaarde voet) is geschikt voor binnengebruik.

De afzetpaal (verzwaarde voet) is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De afzetpaal (verzwaarde voet) is geschikt voor intensief gebruik.

Accessoires