Sturdy Chair Kinderstoel, Rubbermaid

Sturdy Chair Kinderstoel, Rubbermaid
Veilige, stapelbare kinderstoel, voldoet aan de Europese norm EN 14988. Voorzien van Microban® antibacteriële bescherming voorkomt vlekken en geurtjes die bacteriën veroorzaken. Met driepuntsgordel die geopend kan worden met één hand.

Meer details

238,95 € excl. BTW

Datasheet

Hoogte 423mm
Breedte 618mm
Diepte 688mm

Meer informatie

Sturdy Chair Kinderstoel, Rubbermaid kopen

Mooie kinderstoel van Rubbermaid

Leuke kinderstoel die verkrijgbaar is diverse kleuren zoals beige, zwart, groen en rood. Het is eventueel ook mogelijk een extra plateau bij te bestellen. Ook dit plateau is in deze 4 kleuren te verkrijgen. De Rubbermaid producten garanderen u een lange en intensieve levensduur, ideaal voor kleine kinderen!

De Sturdy Chair Kinderstoel, Rubbermaid kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals de Sturdy Chair Kinderstoel, Rubbermaid. Een leuke en opvallende kinderstoel in meerdere kleuren dat is de Sturdy kinderstoel van Rubbermaid. Wij leveren de onze producten zoals de Sturdy Chair Kinderstoel, Rubbermaid direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De Sturdy Chair Kinderstoel, Rubbermaid bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Productinformatie Sturdy Chair Kinderstoel, Rubbermaid voor gebruik in huis of kantoor

De Sturdy Chair Kinderstoel, Rubbermaid is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De Sturdy Chair Kinderstoel, Rubbermaid is geschikt voor binnengebruik.

De Sturdy Chair Kinderstoel, Rubbermaid is geschikt voor binnen- en buitengebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De Sturdy Chair Kinderstoel, Rubbermaid is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

De Sturdy Chair Kinderstoel, Rubbermaid is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De Sturdy Chair Kinderstoel, Rubbermaid is geschikt voor intensief gebruik.

Accessoires