Plateau voor Sturdy Chair, Rubbermaid

Plateau voor Sturdy Chair, Rubbermaid
Optioneel verkrijgbaar blad voor Sturdy Chair.

Meer details

49,95 € excl. BTW

Datasheet

Hoogte 495mm
Breedte 89mm
Diepte 305mm

Meer informatie

Plateau voor Sturdy Chair, Rubbermaid kopen

Plateau voor mooie kinderstoel van Rubbermaid

Leuke kinderstoel met bijpassend plateau die verkrijgbaar is diverse kleuren zoals beige, zwart, groen en rood. Ook dit plateau is in deze 4 kleuren te verkrijgen. De Rubbermaid producten garanderen u een lange en intensieve levensduur, ideaal voor kleine kinderen!

De plateau voor Sturdy Chair, Rubbermaid kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals de plateau voor Sturdy Chair, Rubbermaid. Een leuke en opvallende kinderstoel in meerdere kleuren dat is de Sturdy kinderstoel van Rubbermaid, in ons assorti vindt u het aanvullende plateau. Wij leveren de onze producten zoals de plateau voor Sturdy Chair, Rubbermaid direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De plateau voor Sturdy Chair, Rubbermaid bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Productinformatie plateau voor Sturdy Chair, Rubbermaid voor gebruik in huis of kantoor

De plateau voor Sturdy Chair, Rubbermaid is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De plateau voor Sturdy Chair, Rubbermaid is geschikt voor binnengebruik.

De plateau voor Sturdy Chair, Rubbermaid is geschikt voor binnen- en buitengebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De plateau voor Sturdy Chair, Rubbermaid is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

De plateau voor Sturdy Chair, Rubbermaid is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De plateau voor Sturdy Chair, Rubbermaid is geschikt voor intensief gebruik.

Accessoires