Koord van henneptouw (chroom)

Afzetkoord van hennep met chroom afgezet
Koord van henneptouw met twee sluithaken. Sluithaak leverbaar in verchroomd of messing.

Meer details

24,95 € excl. BTW

-5,00 €

29,95 € excl. BTW

Datasheet

Hoogte 150cm
Breedte 3cm
Diepte 3cm

Meer informatie

Koord van henneptouw (chroom) kopen

Koord van henneptouw (chroom)

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

Het koord van henneptouw (chroom) kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals het koord van henneptouw (chroom). De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals het koord van henneptouw (chroom) direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. Het koord van henneptouw (chroom) bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Hennep afzetkoord

Voor het keurig afzetten van uw entree tijdens een feestje, opening of bijvoorbeeld wanneer u een restaurant heeft, is een mobiel afzetsysteem van losse palen of wandbevestiging dé oplossing. Maar met enkel afzetpalen of wandbevestiging, die wij in chroom en messing leveren, bent u er natuurlijk nog niet. Om uw publiek gemakkelijk en snel naar binnen te leiden is een afzettouw een absolute must. In onze shop vindt u naast het koord van hennep nog 2 andere koorden, een henneptouw in 3 verschillende kleuren en afgezet met messing of van rood velours.

Productinformatie koord van henneptouw (chroom) voor gebruik in huis of kantoor

Het koord van henneptouw (chroom) is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: Het koord van henneptouw (chroom) is geschikt voor binnengebruik.

Het koord van henneptouw (chroom) is geschikt voor binnen- en buitengebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: Het koord van henneptouw (chroom) is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Het koord van henneptouw (chroom) is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: Het koord van henneptouw (chroom) is geschikt voor intensief gebruik.

Accessoires