Pro-line Wandgarderobe 5 haken

KG184101

Pro-line Wandgarderobe 5 haken
Wandkapstok met 5 haken die in een rails onder de balk hangen.

Meer details

36,95 € excl. BTW

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 2,07 € Tot 4,13 €

Datasheet

Hoogte 80mm
Breedte 490mm
Diepte 51mm

Meer informatie

Pro-line Wandgarderobe 5 haken kopen

Zwart grijze wandgarderobe met 5 haken

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u diverse modellen kapstokken en wandgarderobes voor gebruik in huis of op kantoor. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide online webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk Pro-line maar ook van HIQ, Safe en producten zoals de Pro-line Wandgarderobe 5 haken. Degelijke en hoogwaardige kapstok met 5 haken die eenvoudig tegen de muur is te bevestigen en er voor zorgt dat u uw jassen, jacks, mantels en regenkleding kunt ophangen.

Naast diverse soorten kapstokken zoals de Pro-line Wandgarderobe 5 haken vindt u in ons assortiment ook andere producten zoals garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten. De producten garanderen een lange en intensieve levensduur.

De Pro-line Wandgarderobe 5 haken kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals de Pro-line Wandgarderobe 5 haken. De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals de Pro-line Wandgarderobe 5 haken direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De Pro-line Wandgarderobe 5 haken bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Productinformatie Pro-line Wandgarderobe 5 haken voor gebruik in huis of kantoor

Pro-line Wandgarderobe 5 haken kopen of online bestellen.: De Pro-line Wandgarderobe 5 haken is geschikt voor binnengebruik.

Pro-line Wandgarderobe 5 haken aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De Pro-line Wandgarderobe 5 haken is geschikt voor intensief gebruik.

Pro-line Wandgarderobe 5 haken aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De Pro-line Wandgarderobe 5 haken kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Accessoires