Pro-line Wandgarderobe 19 haken

KG184125

Pro-line Wandgarderobe 19 haken
Wandkapstok met een dubbele rij stevige nylon haken (totaal 19 haken). De haken zijn veilig aan de binnenzijde van het frame gemonteerd. Bovenop het rek is ruimte voor accessoires. Optioneel mogelijk om aan de voorste rij haken kledinghangers te hangen.

Meer details

124,95 € excl. BTW

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 4,13 € Tot 8,26 €

Datasheet

Hoogte 200mm
Breedte 998mm
Diepte 370mm

Meer informatie

Pro-line Wandgarderobe 19 haken kopen

Brede wandkapstok met maar liefst 19 haken

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u diverse modellen kapstokken en wandgarderobes voor gebruik in huis of op kantoor. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide online webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk Pro-line maar ook van HIQ, Safe en producten zoals de Pro-line Wandgarderobe 19 haken. Een brede wandkapstok met maar liefst 19 haken, ideaal voor bijvoorbeeld kantoor of in een huishouden met meerdere personen. Dankzij de wand kapstok kunt u eenvoudig uw kleding zoals jacks, truien, jassen en regenkleding of mantels ophangen.

Naast diverse soorten kapstokken zoals de Pro-line Wandgarderobe 19 haken vindt u in ons assortiment ook andere producten zoals garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten. De producten garanderen een lange en intensieve levensduur.

De Pro-line Wandgarderobe 19 haken kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals de Pro-line Wandgarderobe 19 haken. De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals de Pro-line Wandgarderobe 19 haken direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De Pro-line Wandgarderobe 19 haken bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Productinformatie Pro-line Wandgarderobe 19 haken voor gebruik in huis of kantoor

Pro-line Wandgarderobe 19 haken kopen of online bestellen.: De Pro-line Wandgarderobe 19 haken is geschikt voor binnengebruik.

Pro-line Wandgarderobe 19 haken aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De Pro-line Wandgarderobe 19 haken is geschikt voor intensief gebruik.

Pro-line Wandgarderobe 19 haken aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De Pro-line Wandgarderobe 19 haken kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Accessoires