Pro-line paraplurek

KG184156

Pro-line paraplurek
Paraplurek inclusief druipgoot voor garderoberek.

Meer details

92,95 € excl. BTW

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 4,13 € Tot 8,26 €

Datasheet

Hoogte 40mm
Breedte 940mm
Diepte 150mm

Meer informatie

Pro-line paraplurek kopen

Rek voor het wegzetten van paraplu's en inclusief druiprek

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u diverse modellen kapstokken en wandgarderobes voor gebruik in huis of op kantoor. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide online webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk Pro-line maar ook van HIQ, Safe en producten zoals de Pro-line paraplurek. Het druiprek / paraplurek zorgt er voor dat u eenvoudig uw paraplu's weg kunt zetten of uit kunt laten lekken en is geschikt voor gebruik in combinatie met het Pro-line Garderoberek enkelzijdig 19 haken of het Pro-line Garderoberek dubbelzijdig 38 haken.

Naast diverse soorten kapstokken zoals de Pro-line paraplurek vindt u in ons assortiment ook andere producten zoals garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten. De producten garanderen een lange en intensieve levensduur.

De Pro-line paraplurek kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals de Pro-line paraplurek. De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals de Pro-line paraplurek direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De Pro-line paraplurek bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Productinformatie Pro-line paraplurek voor gebruik in huis of kantoor

Pro-line paraplurek kopen of online bestellen.: De Pro-line paraplurek is geschikt voor binnengebruik.

Pro-line paraplurek aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De Pro-line paraplurek is geschikt voor intensief gebruik.

Pro-line paraplurek aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De Pro-line paraplurek kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Accessoires